Vi er Fellow Bank

Fellow Bank er en digital bank med nordiske rødder. Vi er eksperter i kreditprodukter og tilbyder en bred palet af services til kunder i flere forskellige lande. I Danmark har vi specialiseret os i forbrugslån uden krav om sikkerhed og med fleksible vilkår til ethvert behov.


Nøgletal for Fellow Bank marts 2023


Udlånsportefølje

155,8 M€

Indlånsportefølje

232,7 M€

Lånevolume 2/23

23,3 M€Vores historie

Fellow Bank blev etableret den 2. april 2022, som et resultat af fusioneringen mellem Evli Bank Plc og Fellow Finance, den dengang ledende nordiske peer to peer låneplatform.

Fellow Bank anvender kompetencerne fra begge disse virksomheder; Fellow Finances solide erfaring i udlånsprodukter, såvel som Evli Banks ekspertise i indlånsprodukter.

Mere end 240.000 kreditter er allerede blevet givet via Fellow Finances raffinerede lånetjeneste siden 2014. Fellow Finance har sammenlagt finansieret mere end syv milliarder kroner til private forbrugslån og SMV’er, og håndteret mere end en million låneansøgninger.

Evli Bank har siden 2001 opereret som en indlånsbank, denne erfaring tager de med sig ind i Fellow Bank og skaber et solidt fundament for Fellow Banks indlånskunder.


Vores fire strategiske hjørnesten

A) Fænomenal kundeoplevelse

Vi stræber efter at tilbyde vores kunder den bedste oplevelse. Dette gælder både når du skal anvende vores produkter og services, samt når du kontakter vores venlige og imødekommende medarbejdere.

B) Specialister på vores område

Vores lettilgængelige service og fleksible produkter er skabt til at hjælpe dig. Disse services tilbydes til forskellige kundegrupper og udvikles med disse i tankerne. Vi ønsker at blive din foretrukne partner til finansiering af hverdagens behov.

C) Effektive og grundige

Vi stræber mod at dine forespørgsler bliver behandlet hurtigt og effektivt. Hos os bliver du som kunde taget seriøst. Dette bakkes op af vores sofistikerede IT-systemer, kompetente personale og effektive organisation.

D) Fornuftighed, bæredygtighed og ansvarlighed

Vi er en solvent nordisk bank med engagerede og stærke ejere. Kernen i vores drift er klarhed i vores kundekommunikation, såvel som ansvarlige og bæredygtige udlån.


Vi tilbyder

Vi tilbyder fleksible og retfærdige forbrugslån uden sikkerhedsstillelse til vores danske kunder. I Finland, hvor vi har hovedsæde, tilbyder vi desuden en lang række finansielle produkter til både enkeltpersoner og SMV’er. Desuden tilbyder vi en række indlånsprodukter til vores kunder i Finland.

Et forbrugslån fra os er:

  • Til en rimelig rente, let at forstå og uden skjulte omkostninger
  • Fleksibelt, du kan nemt finde et lån der passer til dig
  • Til ethvert behov – f.eks. til indkøb/renovering af køretøj, boligforbedringer, oplevelser eller sammenlægning af eksisterende lån
  • Med imødekommende kundeservice, vi er tilgængelige og besvarer gerne dine spørgsmål

Vi ønsker på længere sigt at udvikle vores produkter og services, så vi i fremtiden kan tilbyde dig flere løsninger og finansielle tjenester.

International virksomhed med nordiske rødder

Udover vores portefølje af produkter i Danmark og Finland, tilbyder Fellow Bank også kreditprodukter til kunder i Polen og Tyskland. Vi har dermed en bred europæisk erfaring når det kommer til at udvikle kreditprodukter.